OM VÅRA PRODUKTER

Clean Drink är ett svenskt varumärke som startades år 2015 av två brödrapar med bakgrund inom elitidrotten. Vi på Clean Drink är oerhört stolta över våra produkter, då vi haft höga krav på innehållet redan från start. 

OM PRODUKTEN

Clean är speciellt framtagen för den aktiva människan som älskar att röra på sig. Drycken består av en nyttig sammansättning vitaminer, aminosyror och mineraler och är det perfekta komplementet till träning och en hälsosam livsstil.

Cleandrink BCAA

BCAA

BCAA eller grenade aminosyror är valin, leucin och isoleucine. Alla är essentiella och har många funktioner i kroppen. BCAA ger ökad energi, hjälper till att bygga muskelmassa, förhindrar muskelnedbrytning och ökar musklernas återhämtning under och efter fysisk aktivitet.

Cleandrink L-Karnitin

L-KARNITIN

L-Karnitinets uppgift under fettförbränningsprocessen är att transportera in fett i cellernas mitokondrier där det kan förbrännas och ge energi. L-Karnitin sänker kolesterolet, förbättrar hjärtmuskelns kondition, förebygger muskeltrötthet, ökar syreupptagningsförmågan och stresstoleransen samt ger ökad energi till hjärtat.

Cleandrink Vitaminer

VITAMINER

10 vitaminer (vitamin C, D, B2, B3, B5, B6, B7, B9 och B12)

MAGNESIUM

Magnesium fungerar som ett koenzym till kolhydrat- och proteinmetabolismen. Magnesium bidrar till en god nattsömn, ökad blodcirkulation och balans i hjärnan. Brist på magnesium kan leda till muskelsvaghet och trötthet.

Cleandrink Zink

ZINK

Zink krävs för att kroppen ska kunna göra sig av med mjölksyra i musklerna och stärker immunförsvaret

Cleandrink Krom

KROM

Krom kan minska sötsuget och öka fettförbränningen. Krom reducerar blodfetterna och kontrollerar kolesterolhalten i blodet. Krom bidrar även till en ökad muskelmassa vilket i sig ger en ökad energiförbrukning (BMR).